Welkom bij Tarallucci

De authentieke Italiaanse keuken in een stijlvol kader, vlakbij zee in Bredene? Restaurant Tarallucci is al meer dan 15 jaar een begrip. Geniet er van onovertroffen pizza’s, zet je tanden in perfect gegaarde pasta en laat je verrassen door de lekkere wijntjes die erbij geschonken worden. In de zomer kan dit perfect over een zonovergoten terras op een steenworp afstand van de zee. 

Een fijne sfeer, een stijlvol interieur en heerlijke Italiaanse gerechten om duimen en vingers bij af te likken: Mamma Mia, wat een topadresje! 

Van een overheerlijke pizza, bereid volgens de regels van de kunst, tot een waaier aan vegetarische gerechten met dagverse groenten: het staat hier op de kaart. Tel daar nog de regelmatig wisselende suggesties bij en je begrijpt meteen waarom Tarallucci het favoriete adresje in de streek is van heel wat liefhebbers van de Italiaanse keuken. Trouwens hadden we je al meegeven dat het ook mogelijk is om gerechten af te halen? Smakelijk! 

Ons Team

Het gedreven team achter Tarallucci? Al meer dan 15 jaar vind je Gilles achter de potten, zijn passie voor de Italiaanse keuken merk je onmiddellijk op je bord. In de keuken wordt hij bijgestaan door zijn rechterhand Linda. Aan het roer van Tarallucci staan Uschi en Xavier. Niet alleen staat dit koppel in voor het leiden van de zaak, ze nemen ook de bediening op zich. Charmant, warm en attent: elke dag opnieuw. 

Restaurant Tarallucci

MENU

MENU

Het menu van Tarallucci? Van knapperende pizza’s, heerlijke pasta’s tot sappig vlees en verse vis. Ontdek onze gerechten en informeer zeker naar de wisselende suggesties.
SUGGESTIES

SUGGESTIES

Bij Tarallucci werken we met dagverse producten en seizoensgroenten. Ontdek onze wisselende suggesties, aangepast aan het seizoen.
FOTO'S

FOTO'S

Bekijk hier onze foto's